Tärkeää tietoa

Ilmoittautuminen
 

Käyttäjätili

Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa. Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla s-postiosoite. Juuri s-postiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään, salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, etsiä tapahtumia ja ilmoittautua niille, nähdä mille tapahtumille olet ilmoittautunut, peruuttaa ilmouttautumisesi tarvittaessa. 

 

Pikailmoittautuminen
Joillekin luennoille tai tapahtumiin on mahdollisuus tehdä pikailmoittautuminen verkossa ilman käyttäjätiliä ja luennot maksetaan tuolloin käteisellä paikan päällä.

Huomioi
Joillekin tapahtumille tulee ilmoittautua ennakkoon. Muista ilmoittautua hyvissä ajoin.

Jos tapahtumille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoon ilmoittautuneita, sitä ei järjestetä lainkaan. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse.

Huom! Tapahtuman alkamisesta ei muistuteta erikseen. Otamme sinuun yhteyttä ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu, tai aikataulu muuttuu.

 

Peruutus

Jos et pääse tulemaan tapahtumalle jolle olet ilmoittautunut, muista perua se ajoissa, viimeistään 2 päivää etukäteen!

Paikka lasketaan perutuksi siitä päivästä, jolloin ilmoitus tulee. Peruuttamattomista kursseista kunta laskuttaa koko maksun.

 

Osallistujamäärä

Osallistujien vähimmäismäärä selviää tapahtuman kuvauksesta. Osallistujien enimmäismäärä vaihtelee tapahtuman mukaan.

Jos tapahtuma on täynnä, voit saada varapaikan. Sinulle ilmoitetaan paikan vapautumisesta.