Ilmoittautuminen

 

Käyttäjätili
Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa. Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla s-postiosoite. Juuri s-postiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään, salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, etsiä tapahtumia ja ilmoittautua niille, nähdä mille tapahtumille olet ilmoittautunut, peruuttaa ilmouttautumisesi tarvittaessa. 

Jos et kuitenkaan halua luoda käyttäjätiliä, voit ilmoittautua soittamalla Vapaajan ja Kulttuuri-osastoon.

 

Pikailmoittautuminen
Joillekin luennoille tai tapahtumiin on mahdollisuus tehdä pikailmoittautuminen verkossa ilman käyttäjätiliä ja luennot maksetaan tuolloin käteisellä paikan päällä.

 

Huomioi
Joillekin tapahtumille tulee ilmoittautua ennakkoon. Muista ilmoittautua hyvissä ajoin.

Jos tapahtumille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoon ilmoittautuneita, sitä ei järjestetä lainkaan. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse.

Huom! Tapahtuman alkamisesta ei muistuteta erikseen. Otamme sinuun yhteyttä ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu, tai aikataulu muuttuu.